ПОДІЇ | Всі Події

Завідувач лабораторії цитоморфології CSD LAB, Боцюн Павліна Миколаївна прочитала лекцію для інтернів

29 лютого 2024 року відбулася лекція для студентів та лікарів-інтернів завідувача лабораторії цитоморфології CSD LAB, Боцюн Павліни Миколаївни на тему: “Основи цитологічної діагностики в практиці клініциста” для лікарів-інтернів.

(CSD LAB – один з найкращих лабораторних комплексів на території України, що пропонує широкий спектр послуг від загального аналізу крові до найскладніших та найновіших лабораторних досліджень з використанням найсучаснішого обладнання та методів аналізу та є багаторічним партнером ПВНЗ “Київський медичний університет” з підготовки в інтернатурі).

Під час лекції слухачі дізналися:
1. Про роль та значення знань з цитології у практиці клініциста
2. Види цитологічних досліджень: цервікальний скринінг, цитологія ендоскопічного матеріалу, цитологіяексфоліативного матеріалу, цитологія інтраопераційного матеріалу та тонкоголкові пункційні біопсії
3. Етапи цитологічного дослідження: преаналітичний, аналітичний та постаналітичний
4. Діагностичні можливості цитології окремих органів

Матеріали лекції були проілюстровані презентаційними прикладами. Слухачі мали можливість взяти активну участь в дискусії щодо проблемних питань цитологічної діагностики, задати питання лектору та отримати вичерпні відповіді на них.

Запрошуємо майбутніх вступників до інтернатури на екскурсію до лабораторії CSD Lab, яка відбудеться 19 березня 2024 року о 10:00, за адресою: м. Київ, вул. Васильківська, 45.

Реєстрація за посиланням

 

01.03.2024
ПОДІЇ | Всі Події
29
КВІ
Екскурсія до фармацевтичного факультету переноситься на 13 травня!
Запрошуємо вас 29 квітня 2024 року о 16:00 на екскурсію до фармацевтичного факультету Київського Медичного Університету, що відбудеться за адресою: м. Київ, Харківське шосе, 121.
23 Квітня 2024
07
ТРА
Лекція пластичного хірурга Шкіренка Олексія Юрійовича «Сучасні аспекти пластичної хірургії»
Лекція відбудеться 7 травня 2024 року об 11:00 за адресою: вул. Бориспільська, 2, «Discovery Hall» (лекторій №302).
25 Квітня 2024
16
ТРА
Науково-практична конференція молодих вчених до Дня науки в Україні «Медицина в умовах війни»
Запрошуємо вас взяти участь у Науково-практичній конференції молодих вчених до Дня науки в Україні «Медицина в умовах війни», яка відбудеться 16 травня 2024 року у головному кампусі КМУ за адресою: вул. Бориспільська, 2, «Discovery Hall» (лекторій №302).
16 Квітня 2024
ОФІЦІЙНІ ПОРТАЛИ
ПАРТНЕРИ | Всі Партнери