ПОДІЇ | Всі Події

Екскурсія до музею-садиби М.І. Пирогова (м. Вінниця)

19 травня студенти (як іноземці, так і громадяни України) #kyivmedicaluniversity відвідали музей-садибу «Вишенька» ім. М.І. Пирогова у м. Вінниця на чолі із представниками кафедри соціально-гуманітарних дисциплін та деканату по роботі з міжнародними студентами.

Студентам випала чудова нагода більше дізнатися про життя та професійний шлях видатного науковця, хірурга та педагога Миколи Івановича Пирогова.

Також екскурсанти відвідали музей-аптеку з інтер’єрами приймальні та операційної того часу, яка знаходиться на території садиби та усипальню, де міститься саркофаг із забальзамованим тілом науковця.

Шляхом до Вінниці екскурсійна група заїхала до м. Бердичів, де відвідала старовинну церкву. Ця церква відома тим, що в ній вінчалися видатний письменник Оноре де Бальзака та Евеліна Ганська.

У самій Вінниці студенти відвідали відомий на всю Україну фонтан – це найбільший в Україні і в Європі плавучий фонтан. За оцінками експертів входить в десятку найкращих і видовищних фонтанів світу. Задля встановлення фонтану та проведення реконструкції набережної були проведені роботи по розчистці русла річки Південний Буг в обсязі 28000 м³ ґрунту.

Завдяки такій насиченій програмі всі повернулися до Києва в чудовому гуморі!

[slideshow_deploy id=’423’]

 

23.05.2018
ПОДІЇ | Всі Події
07
ТРА
Лекція пластичного хірурга Шкіренка Олексія Юрійовича «Сучасні аспекти пластичної хірургії»
Лекція відбудеться 7 травня 2024 року об 11:00 за адресою: вул. Бориспільська, 2, «Discovery Hall» (лекторій №302).
25 Квітня 2024
07
ТРА
Екскурсія мережі медичних клінік Into-Sana
Київський Медичний Університет продовжує знайомити майбутніх інтернів з базами стажування. Запрошуємо 7 травня 2024 року о 12:00 на екскурсію до мережі медичних клінік Into-Sana
30 Квітня 2024
09
ТРА
Екскурсія до медичного центру «Median»
Чергова екскурсія відбудеться 9 травня о 14:00, до медичного центру «Median», за адресою: вул. Ярославська, 55.
01 Травня 2024
10
ТРА
Презентація магістерської програми «Клінічна психологія»
Запрошуємо всіх зацікавлених на презентацію магістерської програми «Клінічна психологія», яка відбудеться 10 травня 2024 року о 16:00, у головному кампусі за адресою: вул. Бориспільська, 2, «Discovery Hall» (лекторій №302).
30 Квітня 2024
ОФІЦІЙНІ ПОРТАЛИ
ПАРТНЕРИ | Всі Партнери