ПОДІЇ | Всі Події

Засідання студентського наукового гуртка кафедри соціально-гуманітарних дисциплін

29 лютого 2024 року відбулося чергове онлайн-засідання гуртка кафедри соціально-гуманітарних дисциплін «Cultural Portal». Традиційно мовою роботи була англійська. Тема засідання – «NONVERBAL COMMUNICATION/BODY LANGUAGE IN DIFFERENT COUNTRIES» – викликала жвавий інтерес, як в українських, так і в іноземних студентів, що взяли участь у підготовці доповідей-презентацій та їх обговоренні. Модератор і керівник гуртка – ст.викл. Шевчук І.К.

Із презентаціями виступили:

    • Владислав Євграфов, (гр. С2302, керівник викл. Сарданова Ю.І.), який розповідав про невербальну комунікацію і мову жестів в різних країнах;
    • Саміра Махаммад (гр. М 2211, керівник ст.викл. Шевчук І.К.) доповіла про мову жестів для людей, що страждають на глухоту, зокрема в Японії;
    • Євгенія Бородіна (гр. Ф 2301, керівник викл. Юрченко О.В.) ознайомила із особливостями невербальної комунікації в різних країнах;
    • Євгенія Сергєєва (гр. М 2304, керівник викл. Сарданова Ю.І.) розповідала про мову жестів в Італії;
    • Катерина Лещенко (гр. М 2206, керівник ст.викл. Шевчук І.К.) представила мову жестів в Китаї;
    • Хуссейн Раджа Захід (гр. МА 2301о, керівник доц. Пилипенко С.П.) розповідав про культуру, традиції і мову жестів Пакістана.

Всі презентації викликали зацікавленість та активну дискусію присутніх студентів і всіх викладачів кафедри.

Команда кафедри соціально-гуманітарних дисциплін оголошує нове засідання наприкінці березня 2024 р., темою якого обрано «MENTAL HEALTH IN TIMES OF WAR AND TERRORISM». Зважаючи на актуальність тематики, запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у дискусії з Вашими презентаціями або як слухачі. За додатковою інформацією звертайтеся на кафедру соціально-гуманітарних дисциплін (вул. Бориспільська, 2, ауд.306, електронна пошта: i.shevchuk@kmu.edu.ua ).

Нагадуємо, що це прекрасна нагода підвищити свій рівень комунікативної англійської мови, поспілкуватися з новими людьми та знайти нових друзів!

04.03.2024
ПОДІЇ | Всі Події
21
ТРА
Екскурсія до стоматології «Стомлайф»
Запрошуємо 21 травня 2024 року о 12:00 вступників до інтернатури за спеціальністю «Стоматологія» на екскурсію до стоматології «Стомлайф».
14 Травня 2024
24
ТРА
Лекція професора Доровських Анатолія Васильовича «Ожиріння як початок метаболічного синдрому. Нові підходи до лікування»
Лекція відбудеться 24 травня 2024 року о 12:00 за адресою: вул. Бориспільська, 2, «Discovery Hall» (лекторій №302).
14 Травня 2024
24
ТРА
Запрошуємо на День відкритих дверей!
Тож, чекаємо на вас 24 травня 2024 року о 16:00 у флагманському корпусі КМУ за адресою: вул. Бориспільська, 2, «Discovery Hall» (лекторій №302).
15 Травня 2024
ОФІЦІЙНІ ПОРТАЛИ
ПАРТНЕРИ | Всі Партнери