ПОДІЇ | Всі Події

Пройшов День відкритих дверей

Черговий День відкритих дверей Київського Медичного Університету пройшов 1 березня 2024 року. Ми були дуже щасливі бачити повний зал зацікавлених абітурієнтів, які у майбутньому бачать себе нашими студентами. 

Цього разу ми детально зупинилися на розповіді про медичний факультет КМУ. Спочатку з вітальним словом до присутніх звернувся ректор КМУ, Івнєв Борис Борисович, далі відповідальний секретар приймальної комісії Єна Марина Сергіївна показала презентацію Університету, розповіла про особливості вступної кампанії 2024, цьогорічні правила вступу та можливості отримання університетського гранту.

Оскільки цей день відкритих дверей був орієнтований на абітурієнтів, які планують вступати на медичний факультет, перед ними з яскравою презентацією виступила Таміла Равільївна Полесова, декан медичного факультету, яка розповіла про навчання на медичному факультеті, клінічні кафедри, наукову роботу та KMU POLISH CAMPUS, де КМУ пропонує студентам безпечні і комфортні умови навчання.

До Дня відкритих дверей приєдналися студенти медичного факультету Яна Скороходова та Владислав Кравченко, які поділилися з присутніми позитивними враженнями про навчання на факультеті та у KMU POLISH CAMPUS.

Під час екскурсії гості Дня відкритих дверей мали можливість одними з перших оглянути медичні експонати майбутнього Музею історії медицини Інституту досліджень історії медицини при КМУ. Директор Музею історії медицини Інституту досліджень історії, Сорока Іван Миколайович розповів присутнім про унікальні експонати майбутнього музею.

Після перегляду експонатів музею, учасники заходу могли взяти участь у екскурсії флагманським корпусом Університету, зокрема, вони відвідали зокрема нову університетську бібліотеку, навчальні аудиторії, Student Service та один з найсучасніших серед медичних університетів Центр симуляційного навчання та оцінювання, де студенти та інтерни КМУ відпрацьовують свої практичні навики.

Запрошуємо вас на наступний День відкритий дверей, який відбудеться 15 березня 2023 року о 16:00 за адресою: вул. Бориспільська, 2, “Discovery Hall”, (лекторій №302).

Реєстрація на День відкритих дверей за посиланням.

Відеозапис Дня відкритих дверей ви можете переглянути за посиланням.

Інформація про підготовчі курси за посиланням.
Контакти приймальної комісії:
Е-mail: admission@kmu.edu.ua
Тел.: +38 (050) 337-81-01 (Viber, Telegram), +38 (068) 854-40-31
Сайт: https://kmu.edu.ua/prijmalna-komisiya/

01.03.2024
ПОДІЇ | Всі Події
09
ТРА
Екскурсія до медичного центру «Median»
Чергова екскурсія відбудеться 9 травня о 14:00, до медичного центру «Median», за адресою: вул. Ярославська, 55.
01 Травня 2024
10
ТРА
Презентація магістерської програми «Клінічна психологія»
Запрошуємо всіх зацікавлених на презентацію магістерської програми «Клінічна психологія», яка відбудеться 10 травня 2024 року о 16:00, у головному кампусі за адресою: вул. Бориспільська, 2, «Discovery Hall» (лекторій №302).
30 Квітня 2024
10
ТРА
Екскурсія до СтоматЦентру “УНІВЕРСИТЕТСЬКИЙ”
 Запрошуємо 10 травня 2024 року о 15:00 вступників до інтернатури за спеціальністю «Стоматологія» на екскурсію до СтоматЦентру "УНІВЕРСИТЕТСЬКИЙ".
07 Травня 2024
14
ТРА
Запрошуємо абітурієнтів на безкоштовний тренінг: “Сучасні аспекти надання домедичної та першої медичної допомоги в умовах війни”
Тренінг відбудеться 14 травня 2024 року о 14:00 за адресою: вул. Бориспільська, 2, ауд. 226 (Центр Симуляційного Навчання та Оцінювання).
07 Травня 2024
ОФІЦІЙНІ ПОРТАЛИ
ПАРТНЕРИ | Всі Партнери