ПОДІЇ | Всі Події

Екскурсія до МЦ «Median»

Київський Медичний Університет протягом квітня-червня 2023 року проводив екскурсії для майбутніх інтернів до клінік-баз стажування. Нагадуємо, що ми співпрацюємо з більш ніж 40 державними і приватними клініками та надаємо нашим інтернам найкращі умови для проходження інтернатури.

Остання у цьому році екскурсія відбулася 8 червня 2023 року до медичного центру «Median», за адресою: вул. Ярославська, 55.

(Довідка: «Median» – це надійна, перевірена часом мережа клінік у місті Київі. До неї входять: сучасні медичні центри; новітні лабораторії; аптеки з широким асортиментом товарів. У медичному центрі Медіан консультують лікарі майже всіх напрямків, є можливість провести вакцинацію, отримати ультразвукову і лабораторну діагностику).

У медичному центрі «Median» провели екскурсію для студентів-старшокурсників, які збираються вступати до інтернатури за спеціальностями: «Акушерство та гінекологія», «Внутрішні хвороби», «Дерматовенерологія», «Загальна практика-сімейна медицина», «Неврологія», «Отоларингологія» та «Педіатрія».

Екскурсію проводила директор медичного центра Батечко Анжеліка Петрівна.

Вона розповіла відвідувачам про основні напрямки роботи медичного центру та співпрацю з НСЗУ. Екскурсанти відвідали косметологічний кабінет, маніпуляційну, кабінет діагностики шкірних новоутворень та хірургічних втручань, кабінети лікаря-акушера-гінеколога і отоларинголога та власну лабораторію медичного центру.

Директор медичного центра Анжела Петрівна та медичний директор Олена Анатоліївна відповіли на запитання екскурсантів про особливості проходження інтернатури у медичному центрі та відповіли на їхні питання.

09.06.2023
ПОДІЇ | Всі Події
21
ТРА
Екскурсія до стоматології «Стомлайф»
Запрошуємо 21 травня 2024 року о 12:00 вступників до інтернатури за спеціальністю «Стоматологія» на екскурсію до стоматології «Стомлайф».
14 Травня 2024
24
ТРА
Лекція професора Доровських Анатолія Васильовича «Ожиріння як початок метаболічного синдрому. Нові підходи до лікування»
Лекція відбудеться 24 травня 2024 року о 12:00 за адресою: вул. Бориспільська, 2, «Discovery Hall» (лекторій №302).
14 Травня 2024
24
ТРА
Запрошуємо на День відкритих дверей!
Тож, чекаємо на вас 24 травня 2024 року о 16:00 у флагманському корпусі КМУ за адресою: вул. Бориспільська, 2, «Discovery Hall» (лекторій №302).
15 Травня 2024
ОФІЦІЙНІ ПОРТАЛИ
ПАРТНЕРИ | Всі Партнери