ПОДІЇ | Всі Події

У КМУ тривають тренінги для інтернів з тактичної медицини

У Київському Медичному Університеті тривають тренінги для інтернів на тему: “Тактична медицина в умовах бойових дій”. 11-12 березня 2023 року чергова група інтернів відпрацювала практичні навики з тактичної медицини, адже під час повномасштабної війни ці навики мають бути у кожного, особливо у майбутніх лікарів.

Нагадуємо, що тренінги проводять фахівці Respawn school разом зі спеціалістами Київського Медичного Університету на базі Центру симуляційного навчання і оцінювання.

(Довідка: школа першої допомоги Respawn school – команда сертифікованих інструкторів від УВМА МО України. Більше трьох років в складі Aid Brothers вони навчали людей по всій Україні надавати домедичну допомогу. На початку 2022 року зробили ребрендинг та продовжили справу, як Respawn School на чолі з Іриною Гурою).

Тренінги відбуваються згідно алгоритму MARCH в концепції TCCC (Tactical Сombat Сasualty Сare), яку рекомендується застосовувати у жовтій або зеленій зоні, коли лікар вже не перебуває під вогнем та може сконцентруватися на наданні допомоги пораненому в повному обсязі. Алгоритм визначає пріоритети і порядок дій в наданні допомоги пораненому.
Всі інтерни успішно склали залік і отримали сертифікати про проходження тренінгу. Тренінги є абсолютно безкоштовними для інтернів КМУ. Проходження тренінгу відбувається в межах виконання індивідуального плану інтерна та вноситься до цього плану.

Тренінги для наступної групи інтернів відбудуться 23-24 березня 2023 року. Реєстрація за посиланням.

Увага! Шановні інтерни, відвідування тренінгів вимагає дотримання правил безпеки, з якими просимо ознайомитися тут. Зверніть особливу увагу на дотримання дрес-коду: обов’язково мати халат та змінне взуття! Дякуємо за співпрацю.

14.03.2023
ПОДІЇ | Всі Події
21
ТРА
Екскурсія до стоматології «Стомлайф»
Запрошуємо 21 травня 2024 року о 12:00 вступників до інтернатури за спеціальністю «Стоматологія» на екскурсію до стоматології «Стомлайф».
14 Травня 2024
24
ТРА
Лекція професора Доровських Анатолія Васильовича «Ожиріння як початок метаболічного синдрому. Нові підходи до лікування»
Лекція відбудеться 24 травня 2024 року о 12:00 за адресою: вул. Бориспільська, 2, «Discovery Hall» (лекторій №302).
14 Травня 2024
24
ТРА
Запрошуємо на День відкритих дверей!
Тож, чекаємо на вас 24 травня 2024 року о 16:00 у флагманському корпусі КМУ за адресою: вул. Бориспільська, 2, «Discovery Hall» (лекторій №302).
15 Травня 2024
ОФІЦІЙНІ ПОРТАЛИ
ПАРТНЕРИ | Всі Партнери