ПОДІЇ | Всі Події

З любов’ю в серці

Напередодні дня Святого Валентина на підготовчому відділенні для іноземних громадян відбувся невеличкий концерт, у якому під керівництвом викладачів Сінгх Ю.І. та Мірошниченко Г.В. продемонстрували свої таланти хлопці та дівчата з Гани, Ірану, Азербайджану, Бангладеш, Намібії, Нігерії та Індії. Завідувач відділення Неловкіна Берналь О.А. весело привітала всіх з днем закоханих!

Для багатьох цікавою та новою виявилася інформація про історію цього свята, але розповідь про кохання нікого не залишила байдужим.

Тема кохання відображена у творчості поетів різних країн. Джумшутзаде Гамід розпочав концерт із віршів Нізамі Гянджеві. Студенти з Гани та Нігерії, які нещодавно познайомились із творчістю О.С. Пушкіна, вирішили прочитати його вірші. Бамфо Дюк та Гуеду Коллінз емоційно продекламували «Мороз и солнце», а Овопуті Віктор дуже проникливо прочитав «Я вас любил…».

Кохання можна виразити не тільки словами, але й танцями, тому Банаіян Анахіта представила національний арабський танець, а студенти з Нігерії підготували сучасну танцювальну композицію.

Про важливість володіння різними мовами розповіли студенти Шіфіні Джонатан, Ом Пракаш, Арогундаде Аятомі та Банаіян Анахіта, які підготували сценічні мініатюри, темою яких було святкування Дня закоханих. А завдяки проведенню тематичних конкурсів хлопці та дівчата змогли продемонструвати знання російської мови.

Наприкінці концерту було продемонстровано фільм власного виробництва підготовчого відділення «Я люблю…», у якому студенти і викладачі весело й невимушено розповіли про свої інтереси та захоплення.

[slideshow_deploy id=’2484’]

24.03.2016
ПОДІЇ | Всі Події
07
ТРА
Лекція пластичного хірурга Шкіренка Олексія Юрійовича «Сучасні аспекти пластичної хірургії»
Лекція відбудеться 7 травня 2024 року об 11:00 за адресою: вул. Бориспільська, 2, «Discovery Hall» (лекторій №302).
25 Квітня 2024
07
ТРА
Екскурсія мережі медичних клінік Into-Sana
Київський Медичний Університет продовжує знайомити майбутніх інтернів з базами стажування. Запрошуємо 7 травня 2024 року о 12:00 на екскурсію до мережі медичних клінік Into-Sana
30 Квітня 2024
09
ТРА
Екскурсія до медичного центру «Median»
Чергова екскурсія відбудеться 9 травня о 14:00, до медичного центру «Median», за адресою: вул. Ярославська, 55.
01 Травня 2024
10
ТРА
Презентація магістерської програми «Клінічна психологія»
Запрошуємо всіх зацікавлених на презентацію магістерської програми «Клінічна психологія», яка відбудеться 10 травня 2024 року о 16:00, у головному кампусі за адресою: вул. Бориспільська, 2, «Discovery Hall» (лекторій №302).
30 Квітня 2024
ОФІЦІЙНІ ПОРТАЛИ
ПАРТНЕРИ | Всі Партнери