ПОДІЇ | Всі Події

STUDENTS’ PATHOLOGY CLUB запрошує на першу онлайн-трансляцію!

STUDENTS’ PATHOLOGY CLUB  запрошує долучитися до першої онлайн-трансляції, присвяченої вусопаду – місяцю поінформованості про злоякісні новоутворення чоловічої статевої системи.

Дивіться нашу двомовну онлайн-трансляцію 23 листопада о 17:00 на YouTube-каналі клубу.

Наші спікери:

  • Гичка Сергій Григорович, завідувач кафедри патологічної анатомії, гістології та судової медицини, доктор медичних наук, професор, академік АН ВШ України, президент Асоціації патологоанатомів України, який розповість про клуб, а також про роль лікаря-патолога у сучасній медицині
  • Марина Байдюк, кандидат технічних наук, асистент кафедри біології Джорджтаунського університету, Вашингтон, округ Колумбія (США) з доповіддю «Аналіз експресії генів: від одного до тисячі» (з українським перекладом)
  • Максим Пікуль, провідний лікар-уролог та онколог, кандидат медичних наук, з доповіддю «Рак передміхурової залози. Сучасний стан проблеми»
  • Софія Ніколаєнко, лікар-патологоанатом та супервізор клубу, з доповіддю «Еволюція раку передміхурової залози»
  • наші  студенти-учасники з доповідями про сучасні протоколи морфологічної діагностики раку передміхурової залози, цікавим клінічним кейсом та аналітикою клубу

Захід відбудеться за підтримки ГО “Асоціація патологоанатомів України”, ПВНЗ «Київський медичний університет», Національного медичного університету імені О.О. Богомольця та Центру інноваційних медичних технологій НАН України.

Приєднуйтеся, висловлюйте ваші ідеї, допоможіть нам у розвитку проєкту!

22.11.2021
ПОДІЇ | Всі Події
07
ТРА
Лекція пластичного хірурга Шкіренка Олексія Юрійовича «Сучасні аспекти пластичної хірургії»
Лекція відбудеться 7 травня 2024 року об 11:00 за адресою: вул. Бориспільська, 2, «Discovery Hall» (лекторій №302).
25 Квітня 2024
07
ТРА
Екскурсія мережі медичних клінік Into-Sana
Київський Медичний Університет продовжує знайомити майбутніх інтернів з базами стажування. Запрошуємо 7 травня 2024 року о 12:00 на екскурсію до мережі медичних клінік Into-Sana
30 Квітня 2024
09
ТРА
Екскурсія до медичного центру «Median»
Чергова екскурсія відбудеться 9 травня о 14:00, до медичного центру «Median», за адресою: вул. Ярославська, 55.
01 Травня 2024
10
ТРА
Презентація магістерської програми «Клінічна психологія»
Запрошуємо всіх зацікавлених на презентацію магістерської програми «Клінічна психологія», яка відбудеться 10 травня 2024 року о 16:00, у головному кампусі за адресою: вул. Бориспільська, 2, «Discovery Hall» (лекторій №302).
30 Квітня 2024
ОФІЦІЙНІ ПОРТАЛИ
ПАРТНЕРИ | Всі Партнери