Всі Новини

Вебінар відомої лікарки і блогерки Віолетти Лійки «Особистий бренд лікаря»

Соціальні мережі в 2021 році для нас – це друге життя. А для лікарів це ще й спосіб просувати себе та свої послуги. Як не загубитися серед океану під назвою Instagram та які інструменти для просування свого особистого бренду використовувати молодому спеціалісту?

Тож, запрошуємо 22 листопада о 19:00 на вебінар сімейної лікарки та блогерки Віолетти Лійки, щоб отримати відповіді на найпоширеніші питання, які турбують майбутніх лікарів:

• З чого розпочати створення “власного бренду”, якщо про тебе ніхто не знає?
• Як залучити цільову аудиторію до свого акаунту?
• Як створювати новий та унікальний контент?
• Чи збільшиться вартість ваших послуг після ведення особистого блогу?
• Якими мають бути перші кроки та теми “табу” в блозі лікаря.

(Довідка: Віолетта Лійка – сімейна лікарка, блогерка та співзасновниця спільноти лікарів-блогерів «СвійДок», який нараховує більше 64 тисяч підписників. У своєму блозі Віолетта ділиться історією того, як вона стала незалежним лікарем).

Запрошуємо до участі студентів, інтернів та викладачів, всіх тих, хто планує розвивати свій особистий бренд в соціальних мережах!

Організатори вебінару: кар’єрний центр Київського медичного університету та компанія InWhite – законодавець моди в медичному одязі і аксесуарах.

Компанія InWhite в рамках освітнього проекту InWhite Education створює з експертами ринку просвiтницькi проекти для медичної сфери.
Більше інформації в телеграм каналі.

Реєстрація на подію за посиланням.
Посилання на вебінар ми надішлемо на електронну пошту або смс.

11.11.2021
ПОДІЇ | Всі Події
09
ТРА
Екскурсія до медичного центру «Median»
Чергова екскурсія відбудеться 9 травня о 14:00, до медичного центру «Median», за адресою: вул. Ярославська, 55.
01 Травня 2024
10
ТРА
Презентація магістерської програми «Клінічна психологія»
Запрошуємо всіх зацікавлених на презентацію магістерської програми «Клінічна психологія», яка відбудеться 10 травня 2024 року о 16:00, у головному кампусі за адресою: вул. Бориспільська, 2, «Discovery Hall» (лекторій №302).
30 Квітня 2024
10
ТРА
Екскурсія до СтоматЦентру “УНІВЕРСИТЕТСЬКИЙ”
 Запрошуємо 10 травня 2024 року о 15:00 вступників до інтернатури за спеціальністю «Стоматологія» на екскурсію до СтоматЦентру "УНІВЕРСИТЕТСЬКИЙ".
07 Травня 2024
14
ТРА
Запрошуємо абітурієнтів на безкоштовний тренінг: “Сучасні аспекти надання домедичної та першої медичної допомоги в умовах війни”
Тренінг відбудеться 14 травня 2024 року о 14:00 за адресою: вул. Бориспільська, 2, ауд. 226 (Центр Симуляційного Навчання та Оцінювання).
07 Травня 2024
ОФІЦІЙНІ ПОРТАЛИ
ПАРТНЕРИ | Всі Партнери