ПОДІЇ | Всі Події

Відбулася зустріч з Едгаром Камінським

Новий навчальний рік у Київському медичному університеті розпочався з зустрічей із непересічними особистостями. 4 вересня 2021 року студенти, інтерни та співробітники КМУ мали можливість відвідати мотиваційну зустріч з відомим пластичним хірургом Едгаром Камінським.

(Довідка: Едгар Камінський – практикуючий пластичний хірург, загальний хірург, ЛОР-хірург, засновник і власник KAMINSKYI CLINIC, спікер міжнародних конференцій і заходів, коуч, продюсер, художник, дизайнер, засновник і власник Українського медичного фестивалю UMF, засновник і власник KAMINSKYI HUB).

Всім цікаво було почути, чому краще працювати лікарем саме в Україні, а не за кордоном. За словами Едгара Камінського у нас для лікаря набагато більше можливостей для кар’єрного та фінансового зростання, ніж в Європі, адже в Україні лікар може у вільному доступі користуватися соціальними мережами, рекламувати себе, свої послуги, просувати свій бренд, як всередині компанії, так і розвиватися окремо від клініки. В Європі люди йдуть на клініку, в Україні – на лікаря, тому у нас лікарю простіше просувати себе як бренд.

Крім того, в Україні легше відкрити власну клініку та знайти інвестора. Наразі, у нас проходять стажування лікарі з усього світу, а найкращі фахівці з Європи постійно проводять операції в українських клініках.

В Україні значної популярності набуває медичний туризм, все більше іноземців прагнуть побувати на прийомі в українських фахівців, адже за кордоном дуже складно потрапити до фахівця вузького напрямку і інколи на візит до лікаря потрібно чекати місяцями.

Наприкінці зустрічі студенти мали унікальну можливість поставити безліч питань лектору, а автори найцікавіших запитань отримали призи від Едгара Камінського, а саме: перебування у операційній разом з доктором Камінським під час операції (1 місце), екскурсія Kaminskyi clinic (2 місце) та брендована футболка (3 місце).

Дякуємо Едгару Камінському за цікаву та корисну мотивуючу лекцію і запрошуємо стати постійним гостем Київського медичного університету!

06.09.2021
ПОДІЇ | Всі Події
07
ТРА
Лекція пластичного хірурга Шкіренка Олексія Юрійовича «Сучасні аспекти пластичної хірургії»
Лекція відбудеться 7 травня 2024 року об 11:00 за адресою: вул. Бориспільська, 2, «Discovery Hall» (лекторій №302).
25 Квітня 2024
07
ТРА
Екскурсія мережі медичних клінік Into-Sana
Київський Медичний Університет продовжує знайомити майбутніх інтернів з базами стажування. Запрошуємо 7 травня 2024 року о 12:00 на екскурсію до мережі медичних клінік Into-Sana
30 Квітня 2024
09
ТРА
Екскурсія до медичного центру «Median»
Чергова екскурсія відбудеться 9 травня о 14:00, до медичного центру «Median», за адресою: вул. Ярославська, 55.
01 Травня 2024
10
ТРА
Презентація магістерської програми «Клінічна психологія»
Запрошуємо всіх зацікавлених на презентацію магістерської програми «Клінічна психологія», яка відбудеться 10 травня 2024 року о 16:00, у головному кампусі за адресою: вул. Бориспільська, 2, «Discovery Hall» (лекторій №302).
30 Квітня 2024
ОФІЦІЙНІ ПОРТАЛИ
ПАРТНЕРИ | Всі Партнери