ПОДІЇ | Всі Події

КМУ на Марзєєвських читаннях 2018!

11-12 жовтня 2018 р. студенти ПВНЗ «Київський медичний університет» в рамках вивчення навчальної дисципліни «Гігієна та екологія» відвідали щорічний медичний форум «Актуальні питання громадського здоров’я та екологічної безпеки. XIV Марзєєвські читання», яку проводив ДУ «Інститут громадського здоров’я України ім. О.М.Марзєєва» НАМН України. Відвідати науково-практичну конференцію висловили бажання не тільки українські, але й іноземні студенти.
На медичному форумі студенти мали нагоду отримати сучасну інформацію щодо стану громадського здоров’я в Україні, актуальних питань з впровадження нормативної бази Евросоюзу в Україні для забезпечення санітарно-епідеміологічного добробуту населення, впровадження нормативно-правових актів системи охорони громадського здоров’я, гігієнічних, медичних та психологічних аспектів стану здоров’я дитячого населення та студентської молоді. Студентам було надано можливість не тільки ознайомитись з науковими дослідженнями в сфері гігієни та екології, проте й прийняти активну участь в секційних засіданнях при обговоренні доповідей.
На науково-практичній конференції Київський медичний університет був представлений науковими дослідженнями співробітників кафедри профілактичної і соціальної медицини, мікробіології та епідеміології:

  • Баєва О.В. Екологічний “Аудит в системі забезпечення еколого-гігієнічної безпеки населення”.
  • Пятниця-Горпинченко Н.К., Слободкін В.І., Тарасова Н.М., Клименко Г.В. “Стан здоровʼя студентів вищих медичних навчальних закладів: медико-соціальні та гігієнічні аспекти проблеми”.

Закликаємо до наукового пошуку та активного дослідницького життя всіх студентів, інтернів, клінордів, аспірантів КМУ! За вам-майбутнє медичної науки.

31.10.2018
ПОДІЇ | Всі Події
07
ТРА
Лекція пластичного хірурга Шкіренка Олексія Юрійовича «Сучасні аспекти пластичної хірургії»
Лекція відбудеться 7 травня 2024 року об 11:00 за адресою: вул. Бориспільська, 2, «Discovery Hall» (лекторій №302).
25 Квітня 2024
07
ТРА
Екскурсія мережі медичних клінік Into-Sana
Київський Медичний Університет продовжує знайомити майбутніх інтернів з базами стажування. Запрошуємо 7 травня 2024 року о 12:00 на екскурсію до мережі медичних клінік Into-Sana
30 Квітня 2024
09
ТРА
Екскурсія до медичного центру «Median»
Чергова екскурсія відбудеться 9 травня о 14:00, до медичного центру «Median», за адресою: вул. Ярославська, 55.
01 Травня 2024
10
ТРА
Презентація магістерської програми «Клінічна психологія»
Запрошуємо всіх зацікавлених на презентацію магістерської програми «Клінічна психологія», яка відбудеться 10 травня 2024 року о 16:00, у головному кампусі за адресою: вул. Бориспільська, 2, «Discovery Hall» (лекторій №302).
30 Квітня 2024
ОФІЦІЙНІ ПОРТАЛИ
ПАРТНЕРИ | Всі Партнери