ПОДІЇ | Всі Події

Інтерни Київського Медичного Університету побували на стоматологічній виставці ORTHOS

6-7 вересня 2024 року  з метою ознайомлення із інноваційними технологіями, сучасним стоматологічним обладнанням та матеріалами, лікарі-інтерни спеціальності «Стоматологія» відвідали стоматологічну виставку ORTHOS, що проходила в місті Києві у готелі Ramada Encore. Відвідування було організовано завідувачем кафедри дитячої терапевтичної стоматології, доктором медичних наук, професором Інессою Ігорівною Якубовою.

Лікарі-інтерни поділились враженнями від відвідування виставки і тим, що їм запам’яталось найяскравіше. Ось деякі з них:

  • Олексій Чоботько: «Було дуже цікаво ознайомитися на стендах зі сканерами, де надали змогу попрактикуватися у скануванні 3-Д моделей. Отримав, багато цікавих пропозицій та можливостей для власного розвитку. Рекомендував  компаніям завітати на кафедру дитячої терапевтичної стоматології із майстер-класами для поглиблення отриманих на виставці теоретичних знань».
  • Дар’я Дмітрієва: «Сьогодні ми мали чудову можливість відвідати виставку та ознайомилися детально з такими компаніями як Curaprox, Philips, DentsplySirona, ClinicCards, EMS Dental».
  • Ніна Хвищук: «Була рада познайомитися з представниками саме українських виробників стоматологічних матеріалів. Також вразила дуже гарна інтерактивна книжка Curaprox «Атлас дитячих зубів» про зуби, гігієну з розмальовками та наліпками».
  • Сюзанна Петренко: «Дуже сподобалась виставка. Представники компаній охоче розповідали про свою продукцію, надавали корисну, змістовну та цікаву інформацію. Можна було спробувати зробити сканування щелеп за допомогою сканів різних компаній».
  • Таїсія Бараш: «Сподобались три фірми інтраорального сканування, і те що можна було їх спробувати, виставка інформативна, були новинки (особисто для мене). Дізналась про про лінійку іспанських дитячих зубних паст від Kemphor (Kemphor junior) та датський набір Tandex ortho kit».

 

10.09.2024
ПОДІЇ | Всі Події НОВИНИ КАФЕДР | Всі новини
Новини кафедри дитячої терапевтичної стоматології
10 вересня 2024 року на кафедрі дитячої терапевтичної стоматології за адресою: вул. Тростянецька ...
17 Вересня 2024
Новини кафедри фармацевтичної і біологічної хімії, фармакогнозії
З нового навчального року студенти 4 курсу фармацевтичного факультету розпочали вивчення нов...
17 Вересня 2024
Новини кафедри анатомії, топографічної анатомії і оперативної хірургії
Третій семестр для студентів медичного факультету на кафедрі анатомії, топографічної анатомії і о...
17 Вересня 2024
Інтерни Київського Медичного Університету побували на стоматологічній виставці ORTHOS
6-7 вересня 2024 року  з метою ознайомлення із інноваційними технологіями, сучасним стоматол...
10 Вересня 2024
Відбулася лекція і майстер-клас «Інноваційний підхід до індивідуальної гігієни порожнини рота»
4 вересня 2024 року на кафедрі дитячої терапевтичної стоматології за адресою: вул. Тростянецька 8...
05 Вересня 2024
ОФІЦІЙНІ ПОРТАЛИ
ПАРТНЕРИ | Всі Партнери