ПОДІЇ | Всі Події

Відбулася університетська олімпіада зі стоматології

18 квітня 2024 року на базі СтоматЦентру «УНІВЕРСИТЕТСЬКИЙ» Київського Медичного Університету відбулась олімпіада зі стоматології, яка об’єднала всю університетську стоматологічну спільноту, адже в ній взяли участь і студенти 2, 3, 4 та 5 курсів, і всі профільні кафедри. Мета олімпіади – підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців та пошук обдарованої студентської молоді.

Організаційній комітет олімпіади у складі голови оргкомітету Ірини Тимченко, декана стоматологічного факультету та членів оргкомітету Оксани Копчак, завідувача кафедри терапевтичної стоматологіі та пародонтології, доцента Лілії Бєлової, асистента кафедри дитячої терапевтичної стоматології, Сергія Ірхи, доцента кафедри ортопедичної стоматології і ортодонтії, Олексія Берегового, асистента кафедри терапевтичної стоматологіі та пародонтології, Олени Серги, асистента кафедри хірургічної стоматології та щелепно-лицьової хірургії, Світлани Черняк, асистента кафедри терапевтичної стоматологіі та пародонтології, В’ячеслава Дмитрашка, директора стоматологічного  Центру Симуляційного Навчання та Оцінювання підготував цікаві теоретичні та практичні завдання для олімпійців.

До складу журі увійшли: Ірина Тимченко, декан стоматологічного факультету (голова журі), Сергій Германчук, професор кафедри ортопедичної стоматології і ортодонтії, Олеся Саранчук, доцент кафедри ортопедичної стоматології і ортодонтії, Олексій Азаров, доцент кафедри терапевтичної стоматологіі та пародонтології, Олексій Кочин, доцент кафедри дитячої терапевтичної стоматології, Наталія Кузнєцова, асистент кафедри хірургічної стоматології та щелепно-лицьової хірургії.

Наші студенти продемонстрували не лише глибокі теоретичні знання з фахових освітніх компонентів, але й відмінне володіння практичними навичками. Переможцем олімпіади зі стоматології стала студентка 3 курсу, група С2102 Дарина Бухенська, друге місце посів студент 2 курсу, група С2210 Артем Ющенко, третє місце зайняла студентка групи С2202 Ірина Шевченко.

Вітаємо переможців і бажаємо їм подальших наукових та професійних успіхів!

Більше фото зі стоматологічної олімпіади ви можете переглянути за посиланням. Увага! Доступ до фото лише з корпоративної пошти!

24.04.2024
ПОДІЇ | Всі Події
21
ТРА
Екскурсія до стоматології «Стомлайф»
Запрошуємо 21 травня 2024 року о 12:00 вступників до інтернатури за спеціальністю «Стоматологія» на екскурсію до стоматології «Стомлайф».
14 Травня 2024
23
ТРА
Екскурсія до мережі медичних центрів «Гармонія здоров’я»
Зустріч з керівництвом центру та менторами інтернів відбудеться: 23 травня 2024 року о 12:00 за адресою: м. Київ, ул. Черновола, 12.
17 Травня 2024
24
ТРА
Лекція професора Доровських Анатолія Васильовича «Ожиріння як початок метаболічного синдрому. Нові підходи до лікування»
Лекція відбудеться 24 травня 2024 року о 12:00 за адресою: вул. Бориспільська, 2, «Discovery Hall» (лекторій №302).
14 Травня 2024
24
ТРА
Запрошуємо на День відкритих дверей!
Тож, чекаємо на вас 24 травня 2024 року о 16:00 у флагманському корпусі КМУ за адресою: вул. Бориспільська, 2, «Discovery Hall» (лекторій №302).
15 Травня 2024
ОФІЦІЙНІ ПОРТАЛИ
ПАРТНЕРИ | Всі Партнери