ПОДІЇ | Всі Події

Перший іспит ОСКІ у новій будівлі POLISH CAMPUS Київського Медичного Університету

12 лютого 2024 року сталася вагома подія для наших студентів 12-го семестру POLISH CAMPUS Київського Медичного Університету. Наші майбутні випускники успішно склали свій фінальний практичний іспит – об’єктивний структурований клінічний іспит (OSCE), демонструючи поважний набір медичних навичок, які є критично важливими для їхнього майбутнього професійного шляху.

Вперше цей вирішальний іспит проводився у новій будівлі нашого кампусу в Катовіце, що стало гарним місцем для демонстрації студентами своїх компетенцій. Навички, продемонстровані під час іспиту, включали:
✔️медичні маніпуляції
✔️виконання дефібриляції за допомогою навчального дефібрилятора
✔️реєстрацію стандартного ЕКГ
✔️клінічне обстеження молочних залоз
✔️першу реанімацію немовляти
✔️зовнішній (техніка Леопольда) акушерський огляд
✔️цифрове лбстеження простати
✔️кардіопульмональну реанімацію
✔️зупинку зовнішньої кровотечі

Цьогорічний OSCE підтверджує дотримання найвищих освітніх стандартів з боку КМУ, що відповідають вимогам професій у галузі охорони здоров’я. Вміння наших студентів є свідченням їхньої наполегливої праці, стійкості та гарної якості освіти, яку вони отримали.
Ми неймовірно пишаємося кожним студентом, який брав участь у сьогоднішньому іспиті. Їхній успіх є дороговказом відмінності, до якої ми прагнемо в KMU POLISH CAMPUS. Щирі вітання нашим майбутнім медичним фахівцям — ваш шлях тільки починається, і ми не можемо дочекатися, щоб побачити, яких висот ви досягнете!

 Приєднуйтеся!

14.02.2024
ПОДІЇ | Всі Події
21
ТРА
Екскурсія до стоматології «Стомлайф»
Запрошуємо 21 травня 2024 року о 12:00 вступників до інтернатури за спеціальністю «Стоматологія» на екскурсію до стоматології «Стомлайф».
14 Травня 2024
24
ТРА
Лекція професора Доровських Анатолія Васильовича «Ожиріння як початок метаболічного синдрому. Нові підходи до лікування»
Лекція відбудеться 24 травня 2024 року о 12:00 за адресою: вул. Бориспільська, 2, «Discovery Hall» (лекторій №302).
14 Травня 2024
24
ТРА
Запрошуємо на День відкритих дверей!
Тож, чекаємо на вас 24 травня 2024 року о 16:00 у флагманському корпусі КМУ за адресою: вул. Бориспільська, 2, «Discovery Hall» (лекторій №302).
15 Травня 2024
ОФІЦІЙНІ ПОРТАЛИ
ПАРТНЕРИ | Всі Партнери