ПОДІЇ | Всі Події

Продовжуємо співпрацю з коледжами!

Київський Медичний Університет продовжує налагоджувати співпрацю з коледжами міста Києва та Київської області. Так, 7 березня 2023 року КМУ відвідала делегація закладу фахової передвищої освіти «Київський медичний коледж ім. П.І.Гаврося» у складі директора, Лідії Григорівни Підмогильної та заступника директора з навчальної роботи, Інни Володимирівни Третьякової.

Наприкінці тижня, 10 березня 2023 року, керівництво Київського Медичного Університету у складі ректора КМУ Бориса Борисовича Івнєва, проректора з науково-педагогічної, лікувальної, виховної роботи та міжнародних зв’язків, Мегедя Володимира Петровича і відповідального секретаря Приймальної комісії Єни Марини Сергіївни зустрілися з представником комунального закладу Київської обласної ради «Київський медичний фаховий коледж», в.о. директора, заступником директора з навчальної роботи Полегешко Станіславою Йосипівною.

Під час зустрічей йшлося про налагодження плідної співпраці, яка включатиме в себе отримання практичних навичок студентами коледжами у Центрі симуляційного навчання і оцінювання КМУ, відвідування відкритих лекцій університетських викладачів, днів відкритих дверей КМУ та участь викладачів і студентів коледжей у науково-практичних конференціях Київського Медичного Університету.

Для наших колег з коледжів була організована екскурсія флагманським кампусом Київського Медичного Університету, зокрема, гості побували у Центрі симуляційного навчання та оцінювання і відвідали навчальні аудиторії.

Дякуємо колегам з коледжів за зустрічі і сподіваємося на плідну співпрацю!

14.03.2023
ПОДІЇ | Всі Події
21
ТРА
Екскурсія до стоматології «Стомлайф»
Запрошуємо 21 травня 2024 року о 12:00 вступників до інтернатури за спеціальністю «Стоматологія» на екскурсію до стоматології «Стомлайф».
14 Травня 2024
24
ТРА
Лекція професора Доровських Анатолія Васильовича «Ожиріння як початок метаболічного синдрому. Нові підходи до лікування»
Лекція відбудеться 24 травня 2024 року о 12:00 за адресою: вул. Бориспільська, 2, «Discovery Hall» (лекторій №302).
14 Травня 2024
24
ТРА
Запрошуємо на День відкритих дверей!
Тож, чекаємо на вас 24 травня 2024 року о 16:00 у флагманському корпусі КМУ за адресою: вул. Бориспільська, 2, «Discovery Hall» (лекторій №302).
15 Травня 2024
ОФІЦІЙНІ ПОРТАЛИ
ПАРТНЕРИ | Всі Партнери