ПОДІЇ | Всі Події

Студенти-першокурсники отримали навчальні підручники в університетській бібліотеці

На початку вересня 2021 року студенти-першокурсники Київського медичного університету відвідали університетську бібліотеку, де отримали навчальну літературу. Багатьом юнакам і дівчатам швидше хотілося взяти до рук підручники і відчути себе на крок ближче до студентства.

Спокійно, без метушні, за оприлюдненим заздалегідь графіком, бібліотека зустріла студентів першого курсу усіх факультетів.

Працівники бібліотеки ознайомили студентів з історією Київського медичного університету, який святкуватиме своє 30-річчя у наступному році, розповіли про бібліотечні фонди, наявність та розташування читальних залів. Студенти також дізналися про форми обслуговування читачів, отримали пояснення як користуватися інформаційно-пошуковою системою бібліотеки.

Київський медичний університет уважно слідкує за останніми медичними виданнями та постійно поповнює ними свою бібліотеку.

03.09.2021
ПОДІЇ | Всі Події
29
КВІ
Екскурсія до фармацевтичного факультету переноситься на 13 травня!
Запрошуємо вас 29 квітня 2024 року о 16:00 на екскурсію до фармацевтичного факультету Київського Медичного Університету, що відбудеться за адресою: м. Київ, Харківське шосе, 121.
23 Квітня 2024
07
ТРА
Лекція пластичного хірурга Шкіренка Олексія Юрійовича «Сучасні аспекти пластичної хірургії»
Лекція відбудеться 7 травня 2024 року об 11:00 за адресою: вул. Бориспільська, 2, «Discovery Hall» (лекторій №302).
25 Квітня 2024
16
ТРА
Науково-практична конференція молодих вчених до Дня науки в Україні «Медицина в умовах війни»
Запрошуємо вас взяти участь у Науково-практичній конференції молодих вчених до Дня науки в Україні «Медицина в умовах війни», яка відбудеться 16 травня 2024 року у головному кампусі КМУ за адресою: вул. Бориспільська, 2, «Discovery Hall» (лекторій №302).
16 Квітня 2024
ОФІЦІЙНІ ПОРТАЛИ
ПАРТНЕРИ | Всі Партнери