ПОДІЇ | Всі Події

Літня виробнича практика з педіатрії англомовних студентів Університету

Протягом другого тижня червня студенти IV – V курсу міжнародного медичного факультету, які навчаються в КМУ УАНМ англійською мовою, проходили лікарську виробничу з педіатрії у медичній мережі «Добробут» та ДКЛ №8 Шевченківського району м. Києва.

  Студенти V курсу виконували обов’язки дільничного лікаря педіатра в медичній мережі «Добробут», де вони ознайомилися з організацією лікувальної справи та умовами роботи лікаря в приватній поліклініці. Учасники практики мали можливість засвоїти провідні методи діагностики та лікування дитячих захворювань і подивитися зсередини на організацію діяльності приватної медичної установи в Україні. Таке поєднання ґрунтовності державного стандарту вищої медичної освіти та інноваційності, притаманної приватним закладам, є надійною запорукою успішного майбутнього кожного фахівця зокрема та галузі загалом. Аналогічна ідеологія була застосована і під час підготовки угоди про асоціацію України з ЄС, де саме приватно-державне партнерство було визначене одним з головних чинників успіху для України.

Для студентів IV курсу лікарська виробнича практика проводилась в якості помічника лікаря стаціонару в Дитячій міській лікарні №8 Шевченківського району м. Києва. Студенти ознайомились з принципами надання планової невідкладної допомоги дітям в Україні, удосконалили навички клінічної, лабораторно-інструментальної діагностики і тактики лікування основних дитячих хвороб в умовах дитячого стаціонару.

[slideshow_deploy id=’1892’]

19.06.2015
ПОДІЇ | Всі Події
07
ТРА
Лекція пластичного хірурга Шкіренка Олексія Юрійовича «Сучасні аспекти пластичної хірургії»
Лекція відбудеться 7 травня 2024 року об 11:00 за адресою: вул. Бориспільська, 2, «Discovery Hall» (лекторій №302).
25 Квітня 2024
07
ТРА
Екскурсія мережі медичних клінік Into-Sana
Київський Медичний Університет продовжує знайомити майбутніх інтернів з базами стажування. Запрошуємо 7 травня 2024 року о 12:00 на екскурсію до мережі медичних клінік Into-Sana
30 Квітня 2024
09
ТРА
Екскурсія до медичного центру «Median»
Чергова екскурсія відбудеться 9 травня о 14:00, до медичного центру «Median», за адресою: вул. Ярославська, 55.
01 Травня 2024
10
ТРА
Презентація магістерської програми «Клінічна психологія»
Запрошуємо всіх зацікавлених на презентацію магістерської програми «Клінічна психологія», яка відбудеться 10 травня 2024 року о 16:00, у головному кампусі за адресою: вул. Бориспільська, 2, «Discovery Hall» (лекторій №302).
30 Квітня 2024
ОФІЦІЙНІ ПОРТАЛИ
ПАРТНЕРИ | Всі Партнери