ПОДІЇ | Всі Події

Відбудеться зустріч Student Derma Club на тему: «Трихологія. Досліджуємо волосся з позицій доказової медицини»

Густе і блискуче волосся — це прикраса сучасної людини,  тому проблема його випадіння та пошкодження хвилює всіх людей незалежно від віку та статі.

Cаме проблемі захворювань волосся буде присвячений захід Student Derma Club Київського університету на тему: «Трихологія. Досліджуємо волосся з позицій доказової медицини», який пройде в онлайн та офлайн режимі.

Подія відбудеться 18 березня 2021 року з 14:00 до 16:00.

Ви зможете прослухати лекцію Хобзея Кузьми Миколайовича, дерматовенеролога, лікаря-трихолога, спеціаліста з хірургічного відновлення волосся, члена European Hair Research Society, члена правління Українського товариства дослідження волосся на тему «Трихологія. Методи дослідження росту волосся». Також будуть презентовані клінічні випадки лікарями інтернами-дерматовенерологами: Тимків Оленою, Врублевською Ганною та Жоховою Дар’єю.

Модератор заходу: Білоусова Інна Володимирівна, к.мед.н., доцент, завідувач курсу “Шкірні та венеричні хвороби” кафедри інфекційних хвороб, фтизіатрії  та пульмонології КМУ, відповідальна за підготовку інтернів за спеціальністю «Дерматовенерологія», лікар-експерт клінік “Верде”, “Особливий”, член Європейської академії дерматології та венерології

На засідання клубу запрошуємо студентів, лікарів-інтернів, викладачів,  завідувачів кафедр, керівників клінічних баз та усіх зацікавлених у тематиці заходу.

Попередня реєстрація за посиланням

Онлайн-трансляція за посиланням.

09.03.2021
ПОДІЇ | Всі Події
07
ТРА
Лекція пластичного хірурга Шкіренка Олексія Юрійовича «Сучасні аспекти пластичної хірургії»
Лекція відбудеться 7 травня 2024 року об 11:00 за адресою: вул. Бориспільська, 2, «Discovery Hall» (лекторій №302).
25 Квітня 2024
07
ТРА
Екскурсія мережі медичних клінік Into-Sana
Київський Медичний Університет продовжує знайомити майбутніх інтернів з базами стажування. Запрошуємо 7 травня 2024 року о 12:00 на екскурсію до мережі медичних клінік Into-Sana
30 Квітня 2024
09
ТРА
Екскурсія до медичного центру «Median»
Чергова екскурсія відбудеться 9 травня о 14:00, до медичного центру «Median», за адресою: вул. Ярославська, 55.
01 Травня 2024
10
ТРА
Презентація магістерської програми «Клінічна психологія»
Запрошуємо всіх зацікавлених на презентацію магістерської програми «Клінічна психологія», яка відбудеться 10 травня 2024 року о 16:00, у головному кампусі за адресою: вул. Бориспільська, 2, «Discovery Hall» (лекторій №302).
30 Квітня 2024
ОФІЦІЙНІ ПОРТАЛИ
ПАРТНЕРИ | Всі Партнери