ПОДІЇ | Всі Події

В КМУ впроваджено власну онлайн платформу дистанційного навчання PrExam

[slideshow_deploy id=’12267’]

Київський медичний університет активно розвиває сучасні технології навчання.

З метою ефективної організації дистанційного навчання під час загальнонаціонального карантину пов’язаного з пандемією COVID-19, покращення підготовки студентів до підсумкового контролю з дисциплін та до Єдиного державного кваліфікаційного іспиту, організації самостійної роботи студентів, та покращення якості освіти загалом, в університеті впроваджується власна онлайн платформа PrExam. Це унікальний цифровий сервіс, повністю розроблений співробітниками нашого університету.

Середовище платформи PrExam налічує більше 200 000 тестових завдань українською та англійською мовами для підготовки до ліцензійних іспитів зі спеціальностей «Медицина», «Стоматологія» та «Фармація, промислова фармація». Користувачі можуть створити власний профіль через зручну реєстрацію на офіційному веб-сайті ПВНЗ «Київський медичний університет» і готуватись до Кроку 1, 2 чи 3, іспиту з англійської мови професійного спрямування, а також до іспитів і заліків з усіх навчальних дисциплін.

Унікальність платформи PrExam полягає в тому, що користувач має можливість не тільки тренуватись онлайн, а й проходити так званий «пробний Крок» онлайн та прогнозувати свій результат. Спеціальний модуль статистики дозволяє бачити свій прогрес не тільки з дисциплін що входять до Крок, а й протягом усіх років навчання. Особливістю платформи є те, що студенти мають можливість отримувати консультації викладачів щодо складних питань, формувати власні підбірки для більш детального опрацювання, проводити роботу над помилками і, найважливіше, не просто запам’ятовувати правильну відповідь, а отримати зрозумілі пояснення та підсилити свої знання.

Важливою перевагою платформи PrExam є також те, що адміністрація у автоматичному режимі може виявляти групи ризику, які потребують більше підтримки у підготовці до іспитів, а кожна кафедра має власний профіль для повної автоматизації тестового контролю, який здійснюється під час занять або іспитів.

Проведений нами аналіз користування платформою під час карантинних обмежень на проведення аудиторних занять показав, що щоденно на платформі працювало близько 800 осіб з 20 країн світу.

За неповний рік роботи платформи, ми маємо чудові відгуки користувачів – як студентів так і викладачів. А найкращим підтвердженням того що запроваджені нами підходи до підготовки студентів є дійсно ефективними, відображаються на їх результатах.

11.09.2020
ПОДІЇ | Всі Події
07
ТРА
Лекція пластичного хірурга Шкіренка Олексія Юрійовича «Сучасні аспекти пластичної хірургії»
Лекція відбудеться 7 травня 2024 року об 11:00 за адресою: вул. Бориспільська, 2, «Discovery Hall» (лекторій №302).
25 Квітня 2024
07
ТРА
Екскурсія мережі медичних клінік Into-Sana
Київський Медичний Університет продовжує знайомити майбутніх інтернів з базами стажування. Запрошуємо 7 травня 2024 року о 12:00 на екскурсію до мережі медичних клінік Into-Sana
30 Квітня 2024
10
ТРА
Презентація магістерської програми «Клінічна психологія»
Запрошуємо всіх зацікавлених на презентацію магістерської програми «Клінічна психологія», яка відбудеться 10 травня 2024 року о 16:00, у головному кампусі за адресою: вул. Бориспільська, 2, «Discovery Hall» (лекторій №302).
30 Квітня 2024
16
ТРА
Науково-практична конференція молодих вчених до Дня науки в Україні «Медицина в умовах війни»
Запрошуємо вас взяти участь у Науково-практичній конференції молодих вчених до Дня науки в Україні «Медицина в умовах війни», яка відбудеться 16 травня 2024 року у головному кампусі КМУ за адресою: вул. Бориспільська, 2, «Discovery Hall» (лекторій №302).
16 Квітня 2024
ОФІЦІЙНІ ПОРТАЛИ
ПАРТНЕРИ | Всі Партнери