ПОДІЇ | Всі Події

Обрано Міс «Київський медичний університет 2020»!

4 березня цього року, вперше в історії Київського медичного університету, відбувся конкурс молодості, краси і талантівМіс «КМУ 2020». За корону переможниці змагались 18 учасниць нашого Університету та філій з Дніпра та Харкова.

Обирало головну красуню Університету авторитетне журі у складі: Дмитра Кавелішвілі, генерального продюсера Proman media, Петра Середи, завідувача кафедри фармацевтичного менеджменту, клінічної фармації, технології ліків КМУ, Олесі Шляхтич, керівника театру танцю «OSDS», Тетяни Шевроле, генерального директора ТОВ Global Distribution Ukraine та Ігора Грабовського, генерального директора журналу «Женский журнал».

Варто сказати, що зал палацу культури «Дарниця» був переповнений шанувальниками красунь, кожна з яких мала свою групу підтримки.

Розпочався конкурс з «Візитки» учасниць на тему: «Чому я обрала медичну спеціальність?», в якому дівчата розповідали англійською мовою про те, чому вони вирішили стали лікарями, стоматологами або фармацевтами.

У другому конкурсі дівчата демонстрували свої таланти. Виявилось, що наші красуні не тільки відмінно навчаються, а й чудово танцюють, співають, катаються на роликах та декламують вірши. Студентки-іноземки вразили глядачів виконанням індійських та африканських танців у національних костюмах.

В останньому змаганні учасниці дефілювали у вечірніх сукнях. І поки журі вирішувало долю конкурсанток – сцену запалили гарячими танцювальними номерами ансамблі «Боллівуд» та «India-Ukraine».

Після тривалих обговорень, журі оголосило результати конкурсу – «Міс КМУ 2020» стала студентка медичного факультету Аміна Іршадова, першою віце-міс – Арогундаде Опейемі, студентка факультету по роботі з іноземними студентами, другою віце-міс – Анна Козюра, інтерн. Міс глядацьких симпатій обиралась протягом тижня на сайті Університету шляхом онлайн-голосування. Нею стала студентка факультету по роботі з іноземними студентами Фіона Дарсі Марак.

Щиро вітаємо наших красунь з перемогою в конкурсі та бажаємо подальших успіхів і звершень, а Міс КМУ 2020 достойно представити Університет на Всеукраїнському конкурсі «СтудМіс України 2020»!

Відеосюжет про подію дивіться за посиланням.

06.03.2020
ПОДІЇ | Всі Події
07
ТРА
Лекція пластичного хірурга Шкіренка Олексія Юрійовича «Сучасні аспекти пластичної хірургії»
Лекція відбудеться 7 травня 2024 року об 11:00 за адресою: вул. Бориспільська, 2, «Discovery Hall» (лекторій №302).
25 Квітня 2024
07
ТРА
Екскурсія мережі медичних клінік Into-Sana
Київський Медичний Університет продовжує знайомити майбутніх інтернів з базами стажування. Запрошуємо 7 травня 2024 року о 12:00 на екскурсію до мережі медичних клінік Into-Sana
30 Квітня 2024
09
ТРА
Екскурсія до медичного центру «Median»
Чергова екскурсія відбудеться 9 травня о 14:00, до медичного центру «Median», за адресою: вул. Ярославська, 55.
01 Травня 2024
10
ТРА
Презентація магістерської програми «Клінічна психологія»
Запрошуємо всіх зацікавлених на презентацію магістерської програми «Клінічна психологія», яка відбудеться 10 травня 2024 року о 16:00, у головному кампусі за адресою: вул. Бориспільська, 2, «Discovery Hall» (лекторій №302).
30 Квітня 2024
ОФІЦІЙНІ ПОРТАЛИ
ПАРТНЕРИ | Всі Партнери