ПОДІЇ | Всі Події

Студенти-іноземці відкривають для себе Київ: Музей-аптека на Подолі

Для майбутніх лікарів та фармацевтів знання історії розвитку фармацевтичної справи дуже важливе не тільки у світовому масштабі, а й у регіональному! Тому для іноземних громадян є необхідним відвідування Музею-аптеки – невеличкого старовинного будиночка, який зберігся на Подолі аж з 1728 року!

Не всі кияни знають про це цікаве місце, але викладачі підготовчого відділення намагаються познайомити студентів-іноземців саме з такими знаковими для майбутніх медиків перлинами міста Києва. Цього разу всі групи провели незабутній час у Старому Києві разом з завідувачем підготовчого відділення для іноземних громадян Мірошниченко А.В., викладачами відділення Сінгх Ю.І., Приходько І.Г. та головою Ради іноземних студентів КМУ Герхарт Д.Р.

Музей розташований між трьома монастирями у найбільш потаємній частині Подолу та й сам є таємницею – у його підземеллях історики ще знаходять старожитності. Більша частина внутрішнього оформлення аптеки складається зі справжніх речей її колишніх власників – видатної родини Бунге, німецьких фармацевтів та громадських діячів, але у нижніх приміщеннях є інсталяції, пов’язані з особливостями української народної медицини. Співробітники завжди раді відвідувачам, не залишають без відповідей будь-які питання! А наших хлопців і дівчат цікавило все: як виробляли ліки у ті часи, яку сировину використовували, чим відрізняється аптекарська справа у Києві від їхніх країн або чим схожа, чи відомі нам видатні лікарі з інших країн? Питань було багато, але найголовніше – це доторкнутися до невідомого, залишити для себе мотивацію до навчання та безліч фото на пам’ять!

[slideshow_deploy id=’11425’]

30.06.2020
ПОДІЇ | Всі Події
07
ТРА
Лекція пластичного хірурга Шкіренка Олексія Юрійовича «Сучасні аспекти пластичної хірургії»
Лекція відбудеться 7 травня 2024 року об 11:00 за адресою: вул. Бориспільська, 2, «Discovery Hall» (лекторій №302).
25 Квітня 2024
07
ТРА
Екскурсія мережі медичних клінік Into-Sana
Київський Медичний Університет продовжує знайомити майбутніх інтернів з базами стажування. Запрошуємо 7 травня 2024 року о 12:00 на екскурсію до мережі медичних клінік Into-Sana
30 Квітня 2024
09
ТРА
Екскурсія до медичного центру «Median»
Чергова екскурсія відбудеться 9 травня о 14:00, до медичного центру «Median», за адресою: вул. Ярославська, 55.
01 Травня 2024
10
ТРА
Презентація магістерської програми «Клінічна психологія»
Запрошуємо всіх зацікавлених на презентацію магістерської програми «Клінічна психологія», яка відбудеться 10 травня 2024 року о 16:00, у головному кампусі за адресою: вул. Бориспільська, 2, «Discovery Hall» (лекторій №302).
30 Квітня 2024
ОФІЦІЙНІ ПОРТАЛИ
ПАРТНЕРИ | Всі Партнери