Міжнародний факультет

З метою забезпечення високої якості надання освітніх послуг іноземним громадянам та у зв’язку зі збільшенням контингенту студентів, наказом президента університету №15 від 12 січня 2017 року було створено факультет по роботі з іноземними студентами.

Факультет є профільним по підготовці фахівців за спеціальностями: 221 «Стоматологія», 222 «Медицина», 226 «Фармація, промислова фармація».

Іноземні студенти отримають вищу медичну та фармацевтичну освіту відповідно до міжнародних стандартів. Вони мають змогу навчатись з використанням новітніх комп’ютерних технологій, з доступом до електронних носіїв міжнародних наукових досліджень та бібліотек.

Експерти деканату організовують взаємодію старост груп з деканатом для отримання щотижневої оперативної інформації про стан відвідування студентами лекцій та практичних занять, їхньої успішності; організовують роботу по документообігу деканату (особових справ студентів, навчальних карток, відомостей); проводять щоденний прийом студентів з різних питань та розгляд звернень студентів та викладачів.

На факультеті навчається більше ніж 1500 студентів з 64 країн, серед яких: Індія, Нігерія, Гана, Ірак, Ісламська республіка Іран, Туреччина, Азербайджан, Таджикистан, Польща, Австрія, Швеція, Фінляндія, Сполучені Штати Америки, Великобританія та Канада.

Іноземні студенти, що навчаються в університеті, мають можливість проходити виробничі практики не тільки на клінічних базах Києва, а й в Польщі та Німеччині.

Кращі студенти-випускники проходять післядипломне навчання в клінічній ординатурі Університету.

Деканат по роботі з іноземними студентами разом зі студентським активом під керівництвом проректора з науково-педагогічної, лікувальної, виховної роботи на міжнародних зв’язків професором Мегедєм В.П. організовують для іноземних студентів культурні і розважальні заходи, тематичні свята, вечори, екскурсії та поїздки.

Студентський актив університету є ініціатором, організатором та учасником різного рівня чисельних університетських, міських, міжнародних благодійних акцій

ДЕКАН ФАКУЛЬТЕТУ

Качан Костянтин Євгенович, к.філос.н., доцент.

Народився 3 листопада 1986 року в місті Києві. В 2009 році закінчив з відзнакою філософський факультет КНУ ім. Тараса Шевченка. З 2009 по 2012 роки навчався в аспірантурі філософського факультету КНУ ім. Тараса Шевченка. Під час навчання отримував стипендію Верховної Ради України. У 2012 році достроково закінчив аспірантуру та захистив дисертацію на звання кандидата філософських наук. Тема дисертації: «Ісламський радикалізм: релігійно-політична сутність та форми прояву». З 2012 по 2018 роки працював в НМУ ім. О.О. Богомольця на посадах викладача, ст. викладача, доцента кафедри філософії та соціології та заступника декана по роботі з іноземними студентами. З 2018 по 2019 роки працював в Київському університеті імені Бориса Грінченка на посаді помічника проректора по роботі з іноземними студентами. З 2019 року очолив відділ міжнародних зв’язків та виховної роботи ПВНЗ “Київський медичний університет”. З 2020 року декан міжнародного факультету ПВНЗ “Київський медичний університет”.

 

ЕКСПЕРТИ ФАКУЛЬТЕТУ

Підвисоцька Світлана Михайлівна
 
Кіндрась Олена Володимирівна 
 
Каменна-Кателевська Ксенія Олександрівна 
 
Костіна Тетяна Миколаївна
 
Кікалова Карина Петрівна

 


 

  • Паламарчук А.Л. – голова Вченої ради факультету, к.мед.н., завідувач кафедри фізіології, медичної біології та біологічної фізики
  • Філатенко І.О. – секретар Вченої ради факультету, к.філ.н., завідувач кафедри соціально-гуманітарних дисциплін
  • Мегедь В.П. – д. мед. н., професор, проректор з науково-педагогічної, лікувальної, виховної роботи та міжнародних зв’язків
  • Качан К.Є. – кандидат філософських наук,  доцент, декан міжнародного факультету
  • Ковальчук Н.В. – к. мед. н., доцент, завідувач кафедри  анатомії, топографічної анатомії та оперативної хірургії
  • Копчак О.О. – д. мед. н., професор, завідувач кафедри неврології, психіатрії та фізичної реабілітації
  • Худенко Л.І. – асистент кафедри неврології, психіатрії та фізичної реабілітації
  • Шестеріна Д.В. – викладач кафедри фізіології, медичної біології та біологічної фізики
  • Пилипенко С.П. – викладач кафедри соціально-гуманітарних дисциплін
  • Одінцова Т.А. – асистент кафедри неврології, психіатрії та фізичної реабілітації
  • Кірунгу Жаклін – член студентської Інтерради
  • Хешам Ахмед Емад Хамді Бассіуні – член студентської Інтерради
Міжнародний факультет
Офіційна емблема факультету
Декан
Качан Костянтин Євгенович
Контактна інформація
Адреса:Київ, вул. Бориспільська, 2, Student service
Email:dean.inter@kmu.edu.ua
Тел.:+38 (073) 261-33-41; +38 (050) 525-75-55
ПОДІЇ | Всі Події
29
КВІ
Екскурсія до фармацевтичного факультету переноситься на 13 травня!
Запрошуємо вас 29 квітня 2024 року о 16:00 на екскурсію до фармацевтичного факультету Київського Медичного Університету, що відбудеться за адресою: м. Київ, Харківське шосе, 121.
23 Квітня 2024
07
ТРА
Лекція пластичного хірурга Шкіренка Олексія Юрійовича «Сучасні аспекти пластичної хірургії»
Лекція відбудеться 7 травня 2024 року об 11:00 за адресою: вул. Бориспільська, 2, «Discovery Hall» (лекторій №302).
25 Квітня 2024
16
ТРА
Науково-практична конференція молодих вчених до Дня науки в Україні «Медицина в умовах війни»
Запрошуємо вас взяти участь у Науково-практичній конференції молодих вчених до Дня науки в Україні «Медицина в умовах війни», яка відбудеться 16 травня 2024 року у головному кампусі КМУ за адресою: вул. Бориспільська, 2, «Discovery Hall» (лекторій №302).
16 Квітня 2024
ОФІЦІЙНІ ПОРТАЛИ
ПАРТНЕРИ | Всі Партнери